Πρόγραμμα αγώνων

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Διασυλλογικού αγώνα ατομικής χρονομέτρησης δρόμου» Ο Α.Ο. «ΚΥΔΩΝ» Χανίων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφράτων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνουν αγώνα Ανάβασης ατομικής χρονομέτρησης (ΙΤΤ) δρόμου.

Ημερομηνία και τόπος τέλεσης αγώνα: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, με εκκίνηση στις 10 π.μ. από το λιμάνι Κολυμβαρίου και τερματισμό στο χωριό Αστράτηγος του Δήμου Πλατανιά. Οργανωτής: Αθλητικός Όμιλος ΚΥΔΩΝ Χανίων Κατηγορίες – αγωνίσματα – ώρα εκκίνησης: *

Κατηγορία Κορασίδων – ΠΠ – ΠΚ 9,6 χλμ εκκίνηση 10.30 πμ * Κατηγορία Παίδων 20,8 χλμ εκκίνηση 11.00 πμ * Ανδρών – Εφήβων – Νεανίδων – Γυναικών 28,8 χλμ εκκίνηση 11.30 πμ * Master Α-Β-Γ και Ανεξάρτητοι 28,8 χλμ εκκίνηση 12.00 πμ

1.Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι αθλητές των συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.

2. Δηλώσεις συμμετοχής: Πρέπει να έχουν σταλεί ΑΥΣΤΗΡΑ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στο fax: 28210-98887 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aokydon@otenet.gr.

3. Κανονισμοί: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

4. Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα, θα αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Θα οριστεί αλυτάρχης και γιατρός του αγώνα.

5. Βραβεύσεις: Στον 1ο, 2ο, 3ο νικητή θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα και στον 4ο, 5ο, 6ο νικητή.

6. Διευθυντής αγώνων: Χατζάκης Μανώλης, τηλ. 6970-838907 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο οργανωτής σύλλογος δεν θα αναλάβει καμία οικονομική επιβάρυνση για την συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Περισσότερες πληροφορίες: Χατζάκης Μανώλης, τηλ. 6970-838907, Φραγκιουδάκης Αντώνης 6973-666877 και στα γραφεία του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ, τηλ. & Fax: 28210-45000.

AdventureXpert

.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

To event θα έχει έναρξη και τερματισμό το Γέρακα ενώ θα εξελιχθεί στην περιοχή της Πεντέλης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Στο event μπορεί να συμμετέχει ο καθένας (ενήλικας) ασχέτου ηλικίας, είτε διαθέτει είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζει ορεινή ποδηλασία / ορεινό τρέξιμο και να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Η κάθε ομάδα αποτελείται συνολικά από 4 αθλητές:
– μία υποομάδα που αποτελείται από 2 δρομείς
– μία υποομάδα που αποτελείται από 2 ποδηλάτες

Στην περίπτωση που δεν μπορεί να σχηματιστεί ομάδα 4 ατόμων, δηλαδή δύο ποδηλάτες που δεν μπορέσουν να βρουν δύο δρομείς και αντίστροφα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απλά δεν θα συμπεριληφθούν στη Γενική Κατηγορία παρά μόνο στην κατηγορία του αγωνίσματος που θα συμμετάσχουν (ποδήλατο ή τρέξιμο).

Μπορεί μία ομάδα ποδηλατών ή δρομέων να βρει μία ομάδα δρομέων ή ποδηλατών αντίστοιχα και να ενωθούν πριν την εκκίνηση αποκτώντας έτσι την δυνατότητα σχηματισμού ολοκληρωμένης ομάδας (4 ατόμων) και συμμετοχής στη Γενική Κατηγορία.

Θα υπάρχει μία Γενική Κατηγορία για τις ομάδες (4μελείς). Για τις υποομάδες (2 μελείς) θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

– ΑΝΤΡΩΝ
– ΓΥΝΑΙΚΩΝ
– ΜΙΚΤΗ

O μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι συνολικά 50 αθλητές ανά κατηγορία.
Για να ισχύει μία κατηγορία πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί κάποια κατηγορία, ενσωματώνεται με την αμέσως επόμενη κατηγορία.

ΔΗΛΩΣΗ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν αίτηση συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση υποχρεωτικά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.mtbxpert.gr/advxpert15-dhlwsi.html ή στο κατάστημα bikeexpert.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 10/12/2015 και ώρα 24:00μμ.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 15€ ανά αθλητή.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Το terrain του event επιλέχτηκε να είναι ο ορεινός όγκος της Πεντέλης. Η Πεντέλη δεν είναι δασώδης οπότε κάποιος μπορεί να προσανατολιστεί καλύτερα και πιο εύκολα.

Η διαδρομή περιλαμβάνει ασφάλτινα κομμάτια, δασικούς δρόμους, μονοπάτια και 2-3 κομμάτια που ο αθλητής μπορεί εάν το κρίνει να βρει εκτός πορείας ίχνους (μονοπατιού ή δασικού δρόμου) για κάνει πιο σύντομο χρόνο. Η διοργάνωση έχει εντοπίσει κάποια τέτοια κομμάτια που είναι προσπελάσιμα αλλά λίγο πιο δύσκολα. Τα μονοπάτια βέβαια είναι υποχρεωτικά καθώς εκεί βρίκονται τα περισσότερα στίγματα.

Το μέγιστο υψόμετρο είναι περίπου 700m.

Το τρέξιμο είναι 15-20km ενώ το ποδήλατο 25-30km.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η κάθε υποομάδα παραλαμβάνει ένα χάρτη στις 09:00pm από τη Γραμματεία του event. Στις 09:30πμ θα ανακοινωθούν σε πίνακα τα στίγματα (σημεία) του χάρτη και θα δωθούν παραδείγματα πως τα εντοπίζουμε πάνω στο χάρτη, στα οποία σημεία θα πρέπει οι αθλητές θα πρέπει να πάρουν κάποιο στοιχείο πχ. σφραγίδα. Το κάθε σημείο θα έχει διαφορετικό στοιχείο. οι αθλητές θα έχουν μισή ώρα να μελετήσουν το χάρτη στις 10:00πμ θα δοθεί η εκκίνηση. Δεν είναι υποχρεωτικό για τους αθλητές να ξεκινήσουν στις 10:00πμ, αλλά μπορούν να ξεκινήσουν και λίγο αργότερα εάν κρίνουν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν το χάρτη.

Τα στίγματα (σημεία) έχουν μπει κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο αθλητής νσ πρέπει να βρει την ιδανική σειρά που θα πάει στα σημάδια για να κάνει το λιγότερο χρόνο.

Δεν θα υπάρξει σηματοδότηση της διαδρομής παρά μόνο ο χάρτης και τα στίγματα που θα δοθούν στις ομάδες.

Η υποομάδα που θα επιστρέψει με συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία είναι έγκυρη.

Η ομάδα δρομέων όπως και η ομάδα ποδηλατών τρέχουν σε όλη τη διάρκεια του event. Οι αθλητές της κάθε υποομάδας δεν πρέπει χωρίζονται μεταξύ τους. Η μέγιστη απόσταση είναι τόση ώστε να ο ένας αθλητής να είναι ορατός από τον άλλον αλλά η απόσταση αυτή να μην υπερβαίνει χρονικά τα 2 λεπτά.  Οι ποδηλάτες με τους δρομείς δεν υποχρεούνται να τρέχουν στην ίδια διαδρομή – ούτως ή άλλως μπορεί να έχουν διαφορετικά σημεία οπότε θα ήταν καλό να μην παρασυρθούν – αλλά αθροίζεται ο χρόνος και των δύο ομάδων και βγαίνει ο μέσος όρος. Η διαδρομή επιλέγεται από την κάθε ομάδα όπως το κρίνει η ίδια ότι είναι η πιο σύντομη. Η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο είναι η νικήτρια.

ΧΑΡΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να φέρει τον χάρτη μαζί της καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα δοθούν δύο χάρτες σε κάθε 4μελή ομάδα, ένας στην ομάδα των ποδηλατών και ένας στην ομάδα των δρομέων. Πάνω στο χάρτη θα αναφέρεται το όνομα της ομάδας καθώς και το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας σε κάθε αγώνισμα ως υποομάδες καθώς και οι 3 πρώτες ολοκληρωμένες ομάδες (Γενική Κατηγορία) με βάση τον μέσο ότο του χρόνου και των δύο υποομάδων.

Μία ομάδα μπορεί να βγεί πρώτη στη Γενική Κατηγορία χωρίς να έχει ανεβάσει κάποια υποομάδα της προηγουμένως στο βάθρο καθώς ακριβώς για το λόγο ότι θα λαμβάνεται υπόψιν ο καλύτερος μέσος όρος του χρόνου τους.

Οι απονομές θα γίνουν αμέσως μετά την λήξη του event.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Κυριακή 13/12/2015:
• 09.00 πμ Παραλαβή χαρτών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία του event. Επιβεβαίωση συμμετοχών.
• 09.30 πμ Ανακοίνωση στιγμάτων στις ομάδες
• 10.00 πμ Εκκίνηση Event Περιπέτειας
• 14.00 μμ Έναρξη απονομών

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Οτιδήποτε απρόβλεπτο παρουσιαστεί ή τυχόν ενστάσεις θα ρυθμιστούν επί τόπου.
Αν κάποιος αντιμετωπίσει μηχανικό πρόβλημα πρέπει να επισκευάσει τη βλάβη μόνος του. Σε περίπτωση εγκατάλειψης για οποιονδήποτε λόγο (μηχανική βλάβη, πτώση, τραυματισμό κλπ) πρέπει να ενημερώσετε τον κοντινότερο κριτή.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους τραυματισμού τους ή και μερικής ή ολικής καταστροφής του εξοπλισμού τους όπως ρητά αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση. Οι αθλητές οφείλουν να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν σε αυτό τον αγώνα.

Θα υπάρχει διασωστική ομάδα διασπαρμένη κοντά στα σημεία που θα κινηθούν οι αθλήτές.

Για την συμμετοχή στον αγώνα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ στους ποδηλάτες.

Όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο.

Όλοι οι αθλητές κινούνται με δική τους υποχρεούνται να τηρούν τον ΚΟΚ.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση ματαίωσης ή και αναβολής του event λόγω καιρικών συνθηκών ή για τον οποιοδήποτε σοβαρό λόγο που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία και σωματική ακεραιότητα των αθλητών και σε κάθε περίπτωση την ορθή διεξαγωγή του event, το αντίτιμο συμμετοχής θα ισχύει για την νέα ημερομηνία που αυτός θα οριστεί και θα είναι το αργότερο μέχρι το τέλος του 2015. Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στο event δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια καθώς και η χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Επιτρέπεται η χρήση χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου.

ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του event έχουν προβλεφτεί από τη διοργάνωση για τους αθλητές σημεία ανεφοδιασμού νερού σε κάποια από τα checkpoints (εκκίνηση, 2 υδροδοσίες μέσα στη διαδρομή, τερματισμός).
Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος αναλόγως των αναγκών του να μεταφέρει την απαραίτητη τροφή και νερό που θα του εξασφαλίσει την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΠΟΙΝΕΣ

Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:
Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας . Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Ρίψη απορριμμάτων. Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά. Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών. Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ. Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου. Άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του event.
Εγκατάλειψη του event και μη ενημέρωση κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η όποια απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, είναι τελική και δεν δέχεται καμία συζήτηση.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει το event λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του event και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν το event για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους για συμμετοχή.
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς εξοπλισμού από τη συμμετοχή τους σε events ορεινής ποδηλασίας/ορεινού τρεξίματος καθώς και τις συνέπειες αυτών.
Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων καθώς και ζημιάς ή καταστροφής του εξοπλισμού τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν.
Με την εγγραφή τους στο event δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ’ αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του event χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του event.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σκόπιμο είναι ο κάθε αθλητής να:
1. Συμβουλευτεί δελτίο καιρού μία ημέρα πριν το event για να προετοιμάσει κατάλληλα τον ρουχισμό του και τον εξοπλισμό του που θα επιλέξει για το event.
2. Μελετήσει το υψομετρικό προφίλ έτσι ώστε να γνωρίζει τα σημεία με έντονες ανηφόρες.
3. Φτάσει στο σημείο της γραμματείας έγκαιρα.
4. Φροντίζει να ελέγχει τα σημεία ανεφοδιασμού νερού και να υπολογίζει αν του αρκούν αυτά ή χρειάζεται να έχει και δικά του υγρά ή και τρόφιμα.
5. Έχει κατά την διάρκεια του event την προσοχή του στην σήμανση. Το βουνό και τα μονοπάτια είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τους αγώνες σε ένα στάδιο ή στην άσφαλτο.
6. Γυρίζει πίσω όπως ήρθε αν χάσει κάποιο σημείο της διαδρομής, μέχρι να βρει το σημείο που ήταν εντός της σωστής διαδρομής.

Σεβόμαστε τη φύση και τους συναθλητές μας:
– Δεν πετάμε σκουπίδια στο δάσος εκτός των προκαθορισμένων σημείων των σταθμών ελέγχου. Το δάσος πρέπει να μείνει καθαρό.
– Δεν παρκάρουμε αυτοκίνητα εκτός των οριοθετημένων χώρων. Οι ρόδες του αυτοκινήτου κάνουν ζημιά.
– Δεν σπρώχνουμε τους συναθλητές μας όταν βρισκόμαστε σε στενό σημείο. Απλά ζητάμε να μας κάνουν χώρο με ευγενικό τρόπο.
– Όταν κάποιος κινείται αργά και επιβραδύνει τους αθλητές που τον ακολουθούν, οφείλει να κάνει στην άκρη να περάσουν οι πιο γρήγοροι.
– Βοηθάμε αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή αν πάει να πάρει λάθος δρόμο.
– Αναφέρουμε στον αμέσως επόμενο κριτή ή σταθμό που θα συναντήσουμε, αν υπάρχει συμβάν τραυματισμού
– Δεν εγκαταλείπουμε το event χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα και αυτοπροσώπως τον διοργανωτή ή τον πλησιέστερο κριτή.
– Δεν ενοχλούμε τους χρονομέτρες ζητώντας αποτελέσματα ενώ το event είναι σε εξέλιξη.
– Δεν μετακινούμε αυτοκίνητα κατά την διάρκεια του event και επί της διαδρομής του αγώνα. Υπάρχουν αθλητές που τρέχουν ακόμα και τους στερούμε τον χώρο.
– Δεν καπνίζουμε στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος φωτιάς πάντα.

Μετά από μια πολύ δυνατή ανάβαση Πάρνηθας το περασμένο σαββατοκύριακο, οι ποδηλάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 6ο Hill time trial-Σπύρος Παπαγιάννης στον Υμηττό. Με 116 συμμετοχές στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Master και Open, ο αγώνας αναμένεται άκρως θεαματικός, μιας και για πολλούς αθλητές σηματοδοτεί το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης του χρονομέτρου:

11049613_883366368377789_2255674400105800267_n 1610879_883366371711122_730946300279109177_n 12141718_883366381711121_2024552181742375503_n 12032065_883366378377788_41470259246131370_n 12065655_883366388377787_8998872184299261336_n 1506668_883366375044455_6078043571222158935_n

Η μάχη των αναβάσεων θα συνεχιστεί την Τετάρτη με την ανάβαση Υμμητού.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Αντίστροφη μέτρηση για το ‘’SFAKIA EXTREMETRAILS FESTIVAL 2015’’

Αγώνας ανάβασης 31 Οκτωβρίου (09.00)

Αγώνας κατάβασης 31 Οκτωβρίου (14.00)

Αγώνας ΜΤΒ 1 Νοεμβρίου (10.00)

Ξεχωριστό αναμένεται να είναι το διήμερο στα χωριά Ασκύφου και Ίμπρος με τους αγώνες που διοργανώνει ο Τάλως ANEK LINES σε συνεργασία με το Δήμο Σφακίων , την Περιφέρειακη ενότητα Χανίων και την Chania cycling races, εν συνεχεία της δράσης του προγράμματος ‘SylvaMED Μεσογειακά δάση για όλους’ που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με κύριο συντονιστή το Μεσογειακό Αγρονομικό

Ινστιτούτο Χανίων ‘ΜΑΙΧ’.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν 3 διαφορετικοί αγώνες για όλους τους λάτρεις του ορεινού ποδηλάτου, με πρώτο τον αγώνα ανάβασης 3,8km που γίνεται για πρώτη χρόνια το Σάββατο 31 Οκτωβρίου με εκκίνηση στις 09:00 από το χωριό Ίμπρος.

Την ίδια μέρα θα γίνει και ο αγώνας κατάβασης όπως κάθε χρόνο στο χωριό Ασκύφου (Σάββατο 31 Οκτωβρίου 14:00-17:00) σε μία ιδιαίτερα βραχώδη τεχνική διαδρομή! Νωρίτερα την ίδια μέρα θα γίνουν ελεύθερα και επίσημα δοκιμαστικά από τους αθλητές(11:00 – 13:30).

Αγώνες ΜΤΒ για όλες τις ηλικίες θα ξεκινήσουν το πρωί της επόμενης μέρας από το χωριό Ασκύφου (Κυριακή 1 Νοεμβρίου 10:00 – 15:00) . Ακόμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες, για τα μικρά παιδιά των γύρω χωριών, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδήλατο.

Μεγάλοι χορηγοί των αγώνων είναι: Κassimatis cycling(Specialized) , Anek lines , Aeriaviews και ο Αγροτικός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός νομού Χανίων ‘’Αίγαγρον ‘’. Χορηγοί αγώνα : Σαμαριά (νερά) , Ποδηλατοδρόμιο , Ευτυχία palace (κέντρο

διασκέδασης) , Νικολουδάκης Λεωνίδας (υδραυλικά-χρώματα…) , Power shop , Just men (ανδρικές κομμώσεις) , Κασιωτάκης (βουλκανιζατέρ) , Oceanis dive center , Καληνώρισμα (ταβέρνα) , Λιανιδάκη Αργυρώ (περίπτερο) , Το σταυροδρόμι (mini market) , Φυλίρα (έθνικ κόσμημα-ρούχο-αξεσουάρ). Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού συλλόγου Ασκύφου.

ΔΟΚΙΜΕΣ

0 1025
FRB Custom   Η FRB Custom εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων σκελετών ποδηλάτου. Το σχέδιο του κάθε...
      
0 854
Η εταιρία κατασκευής χειροποίητων ποδηλάτων FIDUSA είναι ελληνική, και μάλιστα εδρεύει και λειτουργεί στο...
      
0 2161
Υπάρχουν προσιτά fitness wearables και υπάρχει και το Xiaomi Mi Band. Το Mi Band έχει...

SOCIAL

41ΑκολουθούνΑκολουθήστε
2ΕγγεγραμμένοιΕγγραφείτε