Ειδήσεις

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Διασυλλογικού αγώνα ατομικής χρονομέτρησης δρόμου» Ο Α.Ο. «ΚΥΔΩΝ» Χανίων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφράτων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνουν αγώνα Ανάβασης ατομικής χρονομέτρησης (ΙΤΤ) δρόμου.

Ημερομηνία και τόπος τέλεσης αγώνα: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, με εκκίνηση στις 10 π.μ. από το λιμάνι Κολυμβαρίου και τερματισμό στο χωριό Αστράτηγος του Δήμου Πλατανιά. Οργανωτής: Αθλητικός Όμιλος ΚΥΔΩΝ Χανίων Κατηγορίες – αγωνίσματα – ώρα εκκίνησης: *

Κατηγορία Κορασίδων – ΠΠ – ΠΚ 9,6 χλμ εκκίνηση 10.30 πμ * Κατηγορία Παίδων 20,8 χλμ εκκίνηση 11.00 πμ * Ανδρών – Εφήβων – Νεανίδων – Γυναικών 28,8 χλμ εκκίνηση 11.30 πμ * Master Α-Β-Γ και Ανεξάρτητοι 28,8 χλμ εκκίνηση 12.00 πμ

1.Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι αθλητές των συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.

2. Δηλώσεις συμμετοχής: Πρέπει να έχουν σταλεί ΑΥΣΤΗΡΑ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στο fax: 28210-98887 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aokydon@otenet.gr.

3. Κανονισμοί: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

4. Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα, θα αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Θα οριστεί αλυτάρχης και γιατρός του αγώνα.

5. Βραβεύσεις: Στον 1ο, 2ο, 3ο νικητή θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα και στον 4ο, 5ο, 6ο νικητή.

6. Διευθυντής αγώνων: Χατζάκης Μανώλης, τηλ. 6970-838907 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο οργανωτής σύλλογος δεν θα αναλάβει καμία οικονομική επιβάρυνση για την συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Περισσότερες πληροφορίες: Χατζάκης Μανώλης, τηλ. 6970-838907, Φραγκιουδάκης Αντώνης 6973-666877 και στα γραφεία του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ, τηλ. & Fax: 28210-45000.

0 608

Το ατύχημα άφησε και τους 6 αναβάτες με χτυπήματα σε όλο τους το σώμα καθώς και 6 σπασμένα ποδήλατα στα παράλια της νοτιοανατολικής Ισπανίας στοCosta Blanca.

 

Όλοι οι αναβάτες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο εκτός από τον Degenkolb και τον Haga. Ο John υπέστη μια μικρή χειρουργική επέμβαση στο χέρι του προκειμένου να σώσει το δάκτυλο του ενώ ο Haga έκανε εγχείρηση στο λαιμό ενώ πρόκειται να επέμβει σε πλαστικό χειρουργείο προκειμένου να μην μείνουν σημάδια στο πρόσωπο του αλλά και στο μάτι του.

0 576
Με μεγάλη μας έκπληξη αναγνώσαμε προσφάτως στην ιστοσελίδα contra.gr δημοσίευμα σχετικά με την απόφαση για την απόσπαση του γυμναστή Χρήστου Αηδόνη στην Ομοσπονδία μας.

Υπενθυμίζοντάς σας ότι παραμένουν αναπάντητες μέχρι και σήμερα οι ερωτήσεις που σας έχουμε αποστείλει για παλαιότερο δημοσίευμά σας σχετικά με την Ομοσπονδία μας, ειλικρινά απορούμε τι ακριβώς προσπαθείτε να επιτύχετε με το συγκεκριμένο δημοσίευμά σας όταν ομολογείτε ότι πρόκειται για μια νόμιμη απόφαση. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι για κάποιο άγνωστο λόγο επιθυμείτε να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας γύρω από την Ομοσπονδία που δεν ωφελεί κανέναν και τίποτα.

Η διαδικασία που καθορίζεται στο νόμο σχετικά με την απόσπαση του Χρήστου Αηδόνη στην Ομοσπονδία μας τηρήθηκε κατά γράμμα. Ο Χρήστος Αηδόνης είχε όλα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, υπέβαλε αίτηση στο αρμόδιο Υπουργείο, εκδόθηκε η προβλεπόμενη στο νόμο απόφαση, έγιναν και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανάληψη των καθηκόντων του και υπήρξε και ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για το θέμα. Από την απόσπαση αυτή, για την οποία δεν προκύπτει κανένα νομικό και κανένα ηθικό θέμα, ο Χρήστος Αηδόνης δεν θα λάβει ούτε ένα ευρώ από την Ομοσπονδία και δεν θα αποστερήσει από κανένα άλλο γυμναστή ή προπονητή τη θέση του στην Ομοσπονδία.

Όπως γνωρίζετε, ο Χρήστος Αηδόνης διετέλεσε Υφυπουργός Υγείας αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και έχει ήδη προσφέρει στην ελληνική ποδηλασία πολύ περισσότερα σε σχέση με άλλους, έχοντας βοηθήσει στην υλοποίηση προγραμμάτων για την ποδηλασία, την υγεία και το περιβάλλον σε πολλούς Δήμους ανά την Ελλάδα, όπως το πρόγραμμα «Το ποδήλατο στη ζωή μας», και στην εισροή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για την ανάπτυξη της ποδηλασίας. Μακάρι να υπήρχαν στην Ομοσπονδία μας και άλλοι άνθρωποι αυτού του επιπέδου και αυτής της προσφοράς στο άθλημα.

Όσον αφορά στην αναφορά ότι «τα συμπεράσματα ανήκουν στους αναγνώστες» και στην ερώτηση «ότι είναι νόμιμο όμως είναι ταυτόχρονα και ηθικό;», επισημαίνουμε ότι τουλάχιστον βαρετό να αναπαράγετε όχι απλώς τις θέσεις και τις απόψεις προσώπων που κατά ομολογία τους κάνουν πόλεμο κατά της παρούσας διοίκησης, αλλά ακόμα και ακριβώς τις εκφράσεις που επανειλημμένα χρησιμοποιούν (βλ. και παλαιότερα δημοσιεύματα όπου αναπαραγόταν η φράση «τα συμπεράσματα δικά σας»).

Πρόκειται για πρόσωπα που υπέβαλαν πρόταση μομφής κατά της παρούσας διοίκησης και δεν είχαν καν το θάρρος να παρασταθούν κατά τη συζήτηση του σχετικού θέματος ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.Π. για να υποστηρίξουν τις θέσεις και τις απόψεις τους, με αποτέλεσμα η πρόταση μομφής να απορριφθεί ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση. Κάποιο από τα πρόσωπα αυτά μάλιστα ζητούσε επιμόνως την πρόσληψη συζύγου της στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, αγνοώντας απ” ότι φαίνεται ότι αυτό ανεξάρτητα από το αν εγείρει ζητήματα ηθικής απαγορεύεται ρητά από τον αθλητικό νόμο.

 

Ε.Ο.Ποδηλασίας

ΔΟΚΙΜΕΣ

0 1025
FRB Custom   Η FRB Custom εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων σκελετών ποδηλάτου. Το σχέδιο του κάθε...
      
0 854
Η εταιρία κατασκευής χειροποίητων ποδηλάτων FIDUSA είναι ελληνική, και μάλιστα εδρεύει και λειτουργεί στο...
      
0 2161
Υπάρχουν προσιτά fitness wearables και υπάρχει και το Xiaomi Mi Band. Το Mi Band έχει...

SOCIAL

41ΑκολουθούνΑκολουθήστε
2ΕγγεγραμμένοιΕγγραφείτε