Σχετικά με εμάς

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CYCLING NOW;

Η ιστοσέλίδα που βρίσκεστε, είναι αφιερωμένη στους ποδηλάτες και το ποδήλατο.

Μέσα από τις στήλες μας, που περιέχουν εγχώριες αλλά και παγκόσμιες ειδήσεις για την ποδηλασία και συνεντεύξεις από αθλητές και προπονητές, σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις και σας δίνουμε πρόσβαση “εκ των έσω” στον τρόπο ζωής και τις απόψεις των ειδικών.

Για τους λάτρεις της δράσης, τα προγράμματα και αποτελέσματα αγώνων που διοργανώνονται στην Ελλάδα για κάθε κατηγορία, τα άρθρα μας για τους νικητές των meetings, το πανελλήνιο πρωτάθλημα, και οι ανακοινώσεις για αγώνες παγκόσμιου ενδιαφέροντος, θα σας κρατούν αμείωτη την προσοχή. Τα αφιερώματα μας σε ομάδες και τοπικά events, θα σας ενημερώνουν για ότι ποδηλατικό τρέχει στην πόλη σας, ώστε να μη χάνετε ευκαιρίες να συμμετάσχετε ή να παρακολουθήσετε!

Μέσα στο cyclingnow καλυπτουμε όλα τα νέα που αφορούν τεχνολογικές εξελίξεις γύρω απ’ τα συμβατικά και ηλεκτρικά ποδήλατα και gadgets. Δοκιμές με αναλυτική βαθμολογία, περιγράφουν τα νέα μοντέλα ποδηλάτων και σχετικού εξοπλισμού, οδηγώντας τον κάθε ποδηλάτη στην κατάλληλη απόφαση αγοράς.

Στο online shop του cyclingnow, θα βρείτε ποικίλες επιλογές για συμφέρουσες αγορές ποδηλάτων και αξεσουάρ. Στις αγγελίες, μπορείτε να πουλάτε, να χαρίζετε αλλά και να βρίσκετε μεταχειρισμένα είδη και δυσεύρετα αξεσουάρ σε ελκυστικές τιμές.

Περιηγηθείτε στην ελκυστική  στήλη των fun-facts και δείτε περίεργα συμβάντα, ανέκδοτα στοιχεία, αιθέριες υπάρξεις της ποδηλασίας, καθώς και βίντεο στο λογαριασμό του cyclignow στο youtube.

Γίνετε δημιουργικοί και ανεβάστε στο cyclingnow τα δικά σας video διαδρομών και hands – on!

  • Στοχος μας είναι η σωστή καθοδήγηση σας κατά την διάρκεια της προπονήσης ή και μιας απλής “ποδηλατάδας”, με συμβουλές από διατροφολόγους, προπονητές και γιατρούς που θα σας λύσουν κάθε απορία, ενώ   εσείς διατηρείτε καλή φυσική κατάσταση μεσα από τις στήλες της υγείας και της διατροφής.
  • Ευκολες και ξεκάθαρες  οδηγίες δίνουν στον κάθε ποδηλάτη τον έλεγχο αλλά και τις γνώσεις, για να  φτιάξει τις μικροβλάβες στο ποδήλατο του μόνος του.

Τέλος, γνωριστείτε! Μιλήστε για θέματα που σας απασχολούν στο forum και μοιραστέιτε το χόμπι σας με όσους μπορούν να σας καταλάβουν!

Όραμα μας,  είναι να γίνει το cyclingnow, σημείο συνάντησης όλων εσάς, που αγαπάτε με πάθος την ποδηλασία.
Απο την ομάδα του Cyclingnow

Ιδρύσαμε την iprovidenow στις αρχές του 2012 με σκοπό να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες branding και marketing, στενά συνυφασμένες με το διαδίκτυο κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.